Ga naar de hoofdinhoud

Familierecht

Familierecht advocaat

Onze familierecht advocaten Theo Zwiers, Dianne Beuving en Monique Wijlens zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Het personen- en familierecht is meer dan alleen een echtscheiding of de verbreking van een relatie. Het omvat onder meer de volgende onderwerpen:

  • Omgang/zorgregeling en ouderschapsplan;
  • afstamming en gezag;
  • kinderalimentatie en partneralimentatie;
  • boedelscheidingen en afwikkeling huwelijkse voorwaarden;
  • mentorschap, curatele en onderbewindstelling.

Personenrecht en familierecht

Het personenrecht en familierecht heeft betrekking op alle facetten van het leven, van de geboorte tot de dood en gaat vaak gepaard met veel emoties. Het is belangrijk daarbij goede en deskundige begeleiding te krijgen, want wanneer emoties de overhand krijgen worden meestal niet de beste beslissingen genomen. Het is de taak van de advocaat en/of de mediator om los van de emoties te adviseren zodat de juiste keuzes worden gemaakt.

Theo en Dianne zijn beiden ook mediator en hechten grote waarde aan het belang van kinderen. Het belang van de kinderen staat voor hen altijd centraal. De kinderen hebben immers recht op hun beide ouders en beide ouders hebben recht op de kinderen.

Familierecht advocaat nodig?

Heeft u een vraag over het familierecht of bent u op zoek naar een specialist die u kan bijstaan in uw familierechtelijke kwestie? Theo Zwiers, Dianne Beuving of Monique Wijlens helpen u graag verder als advocaat of mediator.
Desgewenst kan in een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur worden bekeken wat in uw situatie de beste aanpak is. In het kennismakingsgesprek wordt ook ingegaan op de kosten voor het eventuele vervolgtraject. Daarbij wordt u geïnformeerd over gefinancierde rechtsbijstand (voorheen: pro deo advocaat). Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Dan is het soms mogelijk dat de kosten voor juridische bijstand door uw verzekering worden vergoed.

Kortom; heeft u een familierechtelijke vraag of probleem; neem gerust contact met ons op.

Professioneel, flexibel & laagdrempelig

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of specialismen? Wij denken graag met u mee.

Back to top