Ga naar de hoofdinhoud

Incasso advocaat

Bijna iedere onderneming krijgt ermee te maken: een debiteur die de rekening niet betaalt. Dit is vervelend, zeker als die debiteur niet reageert en/of de vordering (deels) betwist. Debiteuren brengen onzekerheid met zich mee en soms ook financiële problemen. Het is om die reden van groot belang om tijdig en snel op te treden tegen debiteuren om te bewerkstelligen dat de vordering spoedig wordt voldaan.

Hulp nodig bij Incassorecht?

Naast het verzenden van incassobrieven aan uw debiteuren, treden onze incassorecht advocaten ook in rechte op (procederen). In tegenstelling tot een deurwaarder kan een incassorecht advocaat ook procederen als uw vorderingen hoger zijn dan € 25.000,-. Bovendien hebben advocaten meer mogelijkheden en pressiemiddelen tot hun beschikking. Een advocaat kan bijvoorbeeld de rechtbank verlof vragen tot het leggen van conservatoir beslag of het faillissement aanvragen van uw debiteur.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden tegen uw debiteur of wilt u advies over de te bewandelen juridische route, neem dan gerust contact op met één van onze incassorecht advocaten.

Debiteuren die hun factuur niet betalen?

Professioneel, flexibel & laagdrempelig

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of specialismen? Wij denken graag met u mee.

Back to top