Marskant 10 > 7551 BV Hengelo > 074 259 38 67

Strafrecht

Als u bent aangehouden of wordt verhoord door de politie, komt u in contact met het strafrecht. Als u verdacht wordt van een strafbaar feit kan dat uiteraard terecht zijn, maar het gebeurt ook regelmatig dat mensen ten onrechte worden verdacht. Ook als u een strafbeschikking uitgereikt krijgt kan het zeker lonend zijn om een advocaat te raadplegen. In veel gevallen is de boete in de beschikking hoger dan wanneer een rechter u die boete zou opleggen.

Het is hoe dan ook noodzakelijk om zo spoedig mogelijk een in het strafrecht gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

In het geval u en uw kind in aanraking komen met jeugdbeschermingsmaatregelen en/of het jeugdstrafrecht, is het verstandig om contact op te nemen met een advocaat die jeugdrechtzaken behandelt.
In geval uzelf, iemand uit uw familie of iemand anders uit uw sociaal netwerk behept bent c.q. is met een psychiatrische stoornis en er sprake is van een gedwongen opname of een verzoek tot een gedwongen opname in een psychiatrisch ziekenhuis, dan moet u weten welke rechten uzelf dan wel de ander heeft. Daarom is het noodzakelijk een advocaat in de arm te nemen die kennis en ervaring op het gebied van psychiatrisch patiëntenrecht heeft.

Neem voor meer informatie contact op met

Om wat voor reden dan ook
in aanraking gekomen met het strafrecht?

Kortom, als u om wat voor reden dan ook in aanraking bent gekomen met het strafrecht, het jeugdrecht en/of het psychiatrisch patiëntenrecht, dan kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met mr. D. van den Berg.

Neem contact op

Vul hieronder uw telefoonnummer en naam in om vrijblijvend door ons gebeld te worden: