Marskant 10 > 7551 BV Hengelo > 074 259 38 67

Echtscheiding | Scheiden Hengelo

Bij een echtscheiding of ander conflict in de familiesfeer lopen de emoties vaak hoog op. Toch is het belangrijk om u te richten op de toekomst en de zakelijke aspecten daarvan. Blankestijn advocaten kan u daarbij helpen. Bij Blankestijn advocaten wordt u geadviseerd en begeleid door een gespecialiseerde advocaat of mediator, in de persoon van mr. T.J.H. Zwiers of mr. D. Beuving.

Echtscheiding op tegenspraak

Soms kan het voorkomen dat voor scheidende partijen mediation geen optie is. Voor hen is het volgende van belang. Voor het aanvragen van een scheiding is altijd een advocaat nodig. Als er kinderen zijn is het verplicht om bij scheiding een ouderschapsplan op te stellen. In het ouderschapsplan maken ouders afspraken over de invulling van hun ouderschap voor de toekomst. Behalve over de scheiding kan de rechtbank ook over een aantal andere onderwerpen beslissingen nemen, zolang deze maar voldoende te maken hebben met de scheiding. In een echtscheidingsprocedure op tegenspraak wordt u door onze advocaten deskundig bijgestaan. Wij staan u bij gedurende te procedure, daar waar het gaat om de kinderen, de alimentatie en de boedelscheiding. Kortom, bij alles dat met een echtscheiding te maken heeft.

Neem voor meer informatie over familierecht of een vrijblijvend gesprek contact op met

Mr. T.J.H. (Theo) Zwiers

E  t.zwiers@blankestijnadvocaten.nl
T  Hengelo 074 – 259 38 67
T  Hardenberg 0523 – 745 320

Mr. D. (Dianne) Beuving

E  d.beuving@blankestijnadvocaten.nl
T  Hengelo 074 – 259 38 67
T  Hardenberg 0523 – 745 320

Een echtscheiding heeft veel impact;
dat vraagt inlevingsvermogen

Uiteraard zijn onze specialisten u ook graag bij één van de volgende onderwerpen van dienst:

  • Alimentatie, erkenning of vaststelling vaderschap, gezag, omgang en informatie, boedelscheiding en pensioen, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing.

Onze scheiding-specialisten staan u graag te woord.

Neem contact op

Vul hieronder uw telefoonnummer en naam in om vrijblijvend door ons gebeld te worden: